Vores ernæringsfilosofi

Pelsen og hudens sundhed

Der er en række ydre ting, som viser, at vores hunde og katte trives. En smuk og glansfuld pels, som er den tydeligste indikator, betyder normalt, at kæledyret er sundt og får dækket sit ernæringsmæssige behov.

HUD OG PELS
Mange symptomer på ernæringsmangel eller sygdom er interne og svære at opdage for os. Men hudens og pelsens tilstand er meget synlige, indlysende indikatorer, som vi kan bruge hver dag.

Vægt kontrol

Det er et velkendt faktum, at forekomsten af ​​overvægt og fedme stiger hurtigt i den menneskelige befolkning, p.g.a. fødevarer og snacks med højt kalorieindhold og en reduktion i energiforbruget. I løbet af de sidste 10-15 år er den samme tendens set hos kæledyr og især i visse hunderacer.

Immunsystem

Når vores kæledyr er udenfor, bliver de udsat for en lang række ydre påvirkninger, som sygdom og infektion. Socialt samvær med andre dyr og møder med fremmede bakterier udfordrer immunsystemet, men styrker det også. Vacciner og terapeutiske lægemidler giver essentiel støtte, men vores kæledyrs kost spiller en vigtig rolle i at sætte kroppen i stand til selv at modstå og overvinde udfordringer mod deres immunsystem.

 

Tandhygienje

Tandpleje og hygiejne er blevet et af hovedfokus for veterinær- og ernæringsprofessionelle i løbet af de sidste 20 år. For kæledyrsejere er paradentose en af ​​de mest åbenlyse tidlige indikationer på helbredsproblemer.

Poter og kløer

Sundheden af vores kæledyrs poter er også meget vigtig. Hver dag bruges de ikke kun til trækkraft og greb, men også til at fornemme deres omgivelser, give slagfasthed og til at opretholde kropstemperaturen. En betydelig mængde effektiv beskyttelse kan gives med passende ernæring.

Ernæringsmæssige mangler kommer ofte til udtryk ved ændringer i huden og trædepuden.

Led og knoglestruktur

For hunde og katte kan mangel på motion føre til adskillige andre sundhedsproblemer, så ved daglig aktivitet opretholdes deres sundhed.

Hvis vi sørger for aktivering samtidg med at fodre dem med foder, der indeholder de rigtige næringsstoffer, kan vi sørge for et lykkeligt, sundt og behageligt liv for vores kæledyr.

 

Optimal Vitamin sammensætning

Vitaminer er essentielle organiske næringsstoffer, som vores kæledyr skal indtage via kosten, da de ikke selv er i stand til at producere tilstrækkelige mængder.

Opdagelsen og forståelsen af deres funktioner er en af ​​de største resultater inden for ernæring i det sidste årti og har ført til enorme fremskridt inden for sundhed og lang levetid. Vitaminer er essentielle for vækst, reproduktion, stofskifte, sundhed og generel overlevelse og er til stede i varierende mængder i de fleste fødevarer. Kosttilskud er almindeligt for at kompensere for dette tab i forbindles med tilberedning  og opbevaring af fødevarer.

Synets sundhed

Uanset om de er på jagt, klatring eller bare leger, er vores kæledyr meget afhængige af godt syn. Mens vi som ejere ofte kan opdage forringelse i andre sanser, såsom hørelse, er det svært for os at afgøre, hvornår vores kæledyrs syn begynder at forværres. Så det er særligt vigtigt at maksimere ernæringsmæssig støtte gennem hele livet. Som hos os mennesker forårsager aldring ændringer i øjets anatomi, samt øger forekomsten af ​​synsrelaterede sygdomme, og ernæring kan spille en vigtig rolle i at reducere risikoen.

Phenomind™

En naturlig løsning til at begrænse virkningerne af aldring på hunde og bevare båndet mellem kæledyr og ejere.

Kæledyrs levetid har været konstant stigende gennem de seneste år. Fremskreden alder hos hunde er ofte forbundet med hukommelsestab og fald i fysisk vitalitet. Efterhånden som vores kæledyr bliver ældre, oplever vi hundeejere, at de er mindre dynamiske, mindre tilskyndet til at lege og mere følsomme over for miljøfaktorer. Og med tiden forringes samspillet mellem hunde og ejer, hvilket udhuler deres forbindelse.